nieuws

Pilot Distributie Groep presenteert zich op Velofollies

Evenementen 193

De Pilot Distributie Groep presenteert zich van 18 tot en met 20 januari voor het eerst op Velofolies. Het pakt stevig uit, met merken als Pilot Cycles, Ohrcycling, Ventus Cycles en Noblesse Pedelecs.

Pilot Distributie Groep presenteert zich op Velofollies

De beurs Velofollies vormt voor de Pilot Distributie Groep het podium om zich voor het eerst aan het grote publiek te presenteren. De stand, met nummer R16, is te vinden op de zogeheten Rambla.

Veel merken bij Pilot Distributie Groep

De Pilot Distributie Groep pakt stevig uit op Velofollies, met veel producten van een fors aantal merken. Daaronder Pilot Cycles, Ohrcycling, Ventus Cycles en Noblesse Pedelecs. Ook Arofly fietscomputers en Tune fietsonderdelen zijn vertegenwoordigd. Andere merken zijn Vredestein, Fourier en Ritchey.

Velofollies wordt gehouden van 18 tot en met 20 januari in de Kortrijk Xpo.

Reageer op dit artikel