nieuws

Bike MOTION op vrijdag 2 maart gratis voor vakbezoekers

Evenementen 2740

Bike MOTION op vrijdag 2 maart gratis voor vakbezoekers
Vrijdag 2 maart 2018 kunt u als vakbezoeker de beurs gratis bezoeken. Foto Bike MOTION Benelux

Na het verplaatsen van het tijdstip van de Bike MOTION Benelux van oktober naar maart, is de vrijdag de dag geworden waarop professionals de beurs gratis kunnen bezoeken. Op vrijdagochtend 2 maart is de beurs van 10.00 tot 12.00 uur alleen geopend voor vakbezoekers. Vanaf 12.00 uur gaan de deuren ook open voor consumenten.

De Bike MOTION Benelux wordt gehouden van vrijdag 2 tot en met zondag 4 maart 2018. Vakbezoekers die op vrijdag de beurs bezoeken kunnen de hele dag op de beurs blijven. Op vrijdag 2 maart is de beurs tot 21.00 uur open. Volgens de beursorganisatie biedt de tijd van 10 tot 12 uur exposanten de gelegenheid om afspraken te maken en, zonder tussenkomst van consumenten, dealers  te woord te staan.

Start fietsseizoen

De Bike MOTION Benelux is dé aftrap voor het sportieve fietsseizoen.

Op de beurs wordt de consument lekker gemaakt voor de nieuwste producten op fietsgebied. Op de site van de beurs is een overzicht te vinden van alle activiteiten. Er is onder andere een (e)-MTB testparcours, een Urban plein met ‘Fixies’ en een Personal Improvement Area. Op de tegelijkertijd gehouden E-bike Xperience kunnen consumenten zich oriënteren op e-bikes en speed pedelecs. Op vrijdagochtend 2 maart worden de Bike MOTION Awards en de Fiets Awards uitgereikt.

Uitreiking verkiezing

Op de beurs wordt ook de winnaar in de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 uitgeroepen tijdens een feestelijke netwerkborrel op zondagmiddag 4 maart 2018. Zowel de Gemeentewinnaars als de Provinciewinnaars krijgen daar een podium.

Beursinformatie

Tickets voor Bike MOTION Benelux zijn online te koop. In plaats van € 16,- aan de kassa, betaal je dan € 12,50. Een ticket voor de E-bike Xperience geeft ook gratis toegang tot Bike MOTION Benelux en Fiets en Wandelbeurs, dat gelijktijdig plaatsvindt in Jaarbeurs.

Prijzen tickets

Online verkoop tot 2 maart 2018                                           € 12,50
Kassakaart tijdens beurs                                                           € 16,-
Online vrijdagavondkaart (geldig vanaf 16.00 uur)            € 5,-

Prijs is exclusief eenmalig € 1 transactiekosten. Voor de trein is een voordelig combiticket  (treinkaartje + toegangskaartje) te koop in de Spoordeelwinkel.
Kinderen tot en met 15 jaar kunnen onder begeleiding gratis naar binnen (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs).

Informatie vakbezoekers

Op vrijdagochtend 2 maart is de beurs van 10.00 tot 12.00 uur enkel geopend voor vakbezoekers. Na 12.00 uur gaan de deuren ook open voor consumenten. Als vakbezoeker kun je dan gewoon op de beurs blijven. Vakbezoekers kunnen zich na het aanvragen van een vakbezoekerscode registreren voor gratis toegang.

Openingstijden

Vrijdag 2 maart: 12.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag 3 maart: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag 4 maart: 10.00 uur – 17.00 uur

Reageer op dit artikel