artikel

Goed presenteren doet goed verkopen!

Evenementen 384

Goed presenteren doet goed verkopen!

Het Kruitbosch Bike Event stond dit jaar in het teken van ‘Know How to Grow’. Samen met dealers focussen op wat echt belangrijk is: kennis en groei. Met diepgewortelde roots en meer dan 60 jaar kennis en ervaring heeft het Kruitbosch-team één missie: het fietsen bijzonder maken!

Sponsored content door Kruitbosch

Meer dan 2.000 bezoekers kwamen naar het Kruitbosch Bike Event in Cuijk en ze waren erg enthousiast over alle nieuwe fietsen, onderdelen en accessoires. Het was een unieke samenkomst van (internationale) dealers, leveranciers en fabrikanten waarbij weer veel inspiratie werd opgedaan. Sfeerpresentaties, live-acts, nieuwe merken in de sportwereld en bijzondere retaildiensten, het was er allemaal. Het Kruitbosch-team kijkt met veel plezier terug op een geslaagd event en kijkt nu al uit naar het komende seizoen.

Reageer op dit artikel