nieuws

Koga Pace B10 wint iF Design Award

Elektrische fietsen 3510

De Koga PACE B10 heeft de prestigieuze IF Design Award 2019 gewonnen in de categorie Sports, Outdoor & Bicycle.

Koga Pace B10 wint iF Design Award

De Pace B10 van Koga is volgens het merk ‘dé keuze voor fietsers die sportieve looks willen combineren met robuuste kwaliteit en weinig onderhoud’.

Super smooth-welded aluminium frame

De Pace B10 heeft een ‘super smooth-welded’ aluminium frame, zonder zichtbare lasnaden dus. Kabels en remleidingen zijn in het frame. Dit zorgt niet alleen voor een cleane look, maar beschermt kabels ook. De vaste voorvork is van alumium.

Bosch CX-motor

Voor de aandrijving van de Pace B10 e-bike zorgt een Bosch CX-motor. Die levert een fors koppel, voor snel accelereren. Al met al combineert de Pace volgens Koga een sportief karakter met veel comfort.

En dat levert het merk een iF Design Award op. Die worden jaarlijks toegekend door iF International Forum Design GmbH uit Hannover. Verdeeld over diverse categorieën waren er dit jaar 6.400 inschrijvingen uit 50 landen.

Reageer op dit artikel