nieuws

KOGA houdt Trekkingdag voor vakantiefietsers

Elektrische fietsen 1082

Zondag 14 januari vindt de eerste KOGA Trekkingdag plaats in De Fietser in Ede. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er diverse activiteiten voor de liefhebbers van trekking fietsen. KOGA presenteert deze dag de eerste elektrische WorldTraveller die naar wens samengesteld kan worden in de online configurator.

KOGA houdt Trekkingdag voor vakantiefietsers
KOGA E-WorldTraveller-S Foto KOGA

De configurator van KOGA is ook te bekijken in De Fietser. Bij het samenstellen van de E-WorldTraveller kan men onder andere kiezen uit een derailleurversnelling of de nieuwe Rohloff E14 naafversnelling, een ketting of riemaandrijving en verschillende kleuren, wielen, banden, sturen en zadels.

Online te configureren

De E-WorldTraveller-S is voor het eerst te bekijken, te testen en te configureren tijdens de KOGA Trekkingdag. Op het indoor testparcours staan, behalve deze fiets, ook 25 andere KOGA Signature modellen in alle kleuren, maten en afmontages klaar voor een proefrit.

Lezing Mark Beaumont

Naast het grote aantal testfietsen is er ook een aantal lezingen en workshops. De Schotse avonturier en wereldfietser Mark Beaumont, zal alles vertellen over zijn recent gevestigde wereldrecord ’80 days around the world’. Vakantiefietser en ervaringsdeskundige Eric Schuijt is aanwezig voor een workshop ‘Fietsvakantie voorbereiden’.

Entree is gratis

Leveranciers Rohloff, Gates, Bosch, Magura en Schwalbe ondersteunen het evenement met hun technische expertise. De entree is gratis en aanmelden kan via www.koga.com/trekkingdag.

 

Reageer op dit artikel