nieuws

AGU nieuwe verdeler van fi’zi:k

algemeen

AGU nieuwe verdeler van fi’zi:k
AGU is met ingang van 1 maart distributeur van alle fi’zi:k producten; schoenen, zadels & accessoires en componenten. – Foto Tweewieler

AGU is met ingang van 1 maart distributeur van fi’zi:k voor de Benelux. AGU wordt verdeler van de zadels en accessoires, schoenen en componenten. Daarnaast is Juncker Bike Parts distibuteur van fi’zi:k zadels en accessoires.

Fi’zi:k kiest voor de nieuwe distributie-opzet voor de Benelux vanwege de snel veranderende omstandigheden in de markt en is ervan overtuigd dat door deze manier van verdelen het dealernetwerk het best ondersteund kan worden.

IJzersterk merk

“Wij zijn verheugd met de keuze van fi’zi:k voor AGU als distributeur”, aldus AGU-productmanager Rob Verstappen. “Elke fietsliefhebber kent dit ijzersterke merk. Wij zien dit als een prachtige toevoeging aan onze andere merken.” Naar verwachting heeft AGU de schoenen vanaf 9 maart en de zadels en accessoires en componenten vanaf 23 maart op voorraad.

Reageer op dit artikel