nieuws

Dieptepunt bereikt, betere tijden in aantocht!

algemeen

Dieptepunt bereikt, betere tijden in aantocht!
"De speed pedelec gaat in 2014 zijn opwachting maken. Ik verwacht dat die naar een procent of tien van de totale e-bike verkoop gaat groeien."

Namens het hele team van Tweewieler wens ik u het allerbeste voor 2014. Daarbij ga ik ervan uit dat het nieuwe jaar in alle opzichten beter gaat worden dan 2013 en ook 2012. Met deze jaren hebben we het dieptepunt qua fietsverkoop bereikt.

Dat dieptepunt betreft de fietsverkoopscore in aantallen want qua omzet lijkt het alleszins mee te vallen. Ik hoop dat dit ook geldt voor uw bedrijf. Natuurlijk is de e-bike verantwoordelijk voor het op een redelijk peil blijven van de omzet, ondanks de teruglopende aantallen.

Wat gaan speed pedelecs betekenen?

Aan de elektrische fietsen-trend gaan we ook in 2014 veel zakelijk plezier beleven (als tenminste de klachten van consumenten evenals garantie-gevallen verminderen). De speed pedelec gaat in 2014 zijn opwachting maken. Ik verwacht dat die naar een procent of tien van de totale e-bike verkoop gaat groeien.

Hamvraag voor 2014

Wat denk ik in 2014 de hamvraag gaat worden, is wat er gebeurt als we een zonnig en warm voorjaar krijgen. Wat als dat (onder invloed van een Fiets & Wandelbeurs/FietsVAK met veel landelijke publiciteit rondom fietsen) consumenten in grote getalen stimuleert om de gang naar uw zaken te maken en fietsen te kopen? Wat gebeurt er dan qua leveringen? Ik hoop van harte (en ga daar ook vanuit) dat ik niet de enige ben die zich deze vraag stelt!
Maak er een mooi jaar van!
Jack Oortwijn, hoofdredacteur Tweewieler

Reageer op dit artikel