nieuws

Koga en Shimano verlengen samenwerking KNWU

algemeen

Koga en Shimano verlengen samenwerking KNWU
Koga en Shimano Benelux ondertekenden de nieuwe contracten tijdens de ploegenpresentatie van het KNWU Team TROI en het Rabobank Development Team.

Koga en Shimano Benelux hebben beide de samenwerking met de KNWU verlengd tot eind 2016. De wielerbond maakt gebruik van KOGA baanfietsen; Shimano Benelux levert onderdelen en accessoires voor weg, baan, veld en MTB van de merken Shimano, PRO, Giro en Bell.

“We halen met elkaar het optimale uit deze overeenkomst. De samenwerking tussen beide partijen onderling verloopt zeer naar wens”, aldus Anne Loes Kokhuis, manager marketing en sponsoring van de KNWU.

“Nederlands A-merk”

“De samenwerking met de KNWU is voor ons veel meer dan alleen een marketinginstrument”, vertelt Wouter Jager, Managing Director Koga. “Door de intensieve contacten met topsporters en begeleiding, blijven we als Nederlands A-merk stevig verankerd in de wielersport. Onze doelstelling is het ontwikkelen van het optimale materiaal voor de topsporter, waarvan uiteindelijk ook fietsliefhebbers op andere niveaus profiteren.”

“Zichtbaarheid van groot belang”

“Het ondersteunen van de KNWU staat voor ons gelijk aan het ondersteunen van de wielersport in de breedste zin van het woord”, stelt Erik Naberman, Managing Director Shimano Benelux. “Natuurlijk is de topsport voor de zichtbaarheid voor ons van groot belang, echter de continue aandacht voor alle verschillende categorieën – van de jeugdrenners tot en met de gehandicaptensport – geeft onze partnership met de KNWU extra glans.”

Reageer op dit artikel