nieuws

Shimano doneert € 50.000, aan Make-A-Wish Foundation

algemeen

Shimano doneert € 50.000, aan Make-A-Wish Foundation

Shimano heeft afgelopen zaterdag op de Open Dag van Shimano Europe een cheque van € 50.000,- overhandigd aan de Make-A-Wish Foundation Nederland. Volgens Hans van Vliet, Corporate Communications Officer bij Shimano, schenkt Shimano Europe Group elk jaar aan goede doelen.

 

NUNSPEET – Shimano heeft afgelopen zaterdag op de Open Dag van Shimano Europe een cheque van € 50.000,- overhandigd aan de Make-A-Wish Foundation Nederland. Volgens Hans van Vliet, Corporate Communications Officer bij Shimano, schenkt Shimano Europe Group elk jaar aan goede doelen.

“We vragen daarbij onze werknemers met suggesties te komen aan welke stichting we het geld zullen doneren. Het daagt de medewerkers van Shimano uit om een goed doel te selecteren dat het geld gebruikt voor zaken die aansluiten bij de waarden van ons bedrijf”, geeft Hans van Vliet aan.

Levensbedreigende ziekte

Uit alle suggesteis werd het idee van André Branten gekozen, Sr Manager, Finance en EBS bij Shimano. Hij stelde de Make-A-Wish Foundation Nederland voor. Make-A-Wish laat de wens uitkomen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die een levensbedreigende ziekte hebben.

Sinds 1989 hebben ze wensen van meer dan 4000 zieke kinderen laten uitkomen. Met de donatie van Shimano Europe Group kan Make-A-Wish nog meer kinderen blij maken.

Op de foto krijgt mevrouw A. Huuskes van Make-A-Wish Nederland de cheque overhandigt door Hans van Vliet (midden) en de heer DHA Van Hemmen (Burgemeester van Nunspeet).

Reageer op dit artikel