nieuws

Robèrt Scholten naar Biretco

algemeen

Robèrt Scholten naar Biretco

Per 2 april is Robèrt Scholten in dienst treden als manager new business bij Biretco BV. Als manager new business zal Robèrt Scholten zich toeleggen op het uitbouwen van de huidige buitenlandse activiteiten voor Biretco en het verkennen van nieuwe markten.

 

BREDA – Per 2 april is Robèrt Scholten in dienst treden als manager new business bij Biretco BV. Als manager new business zal Robèrt Scholten zich toeleggen op het uitbouwen van de huidige buitenlandse activiteiten voor Biretco en het verkennen van nieuwe markten.

Robèrt Scholten heeft een ruime ervaring binnen de tweewielerbranche. Hij was hiervoor 17 jaar werkzaam bij Batavus waar hij diverse functies heeft bekleed. Zijn laatste functie was die van Sales Manager, maar nadat vorig jaar Frank Dikhoff bij Batavus aantrad als nieuwe commercieel directeur, is de functie van sales manager vervallen en verliet Robèrt Scholten de organisatie van Batavus.

Kijk voor meer informatie op www.biretco.com.

Reageer op dit artikel