nieuws

Kymco stelt demo e-scooters SunBoy ter beschikking aan dealers

algemeen

Kymco stelt demo e-scooters SunBoy ter beschikking aan dealers

De elektrische scootermarkt is zich aardig aan het ontwikkelen en ook importeur Kybe van Kymco is er zeker van dat deze trend zich dit jaar zal doorzetten. “Verspreid over Nederland worden door gemeentes en provincies opstapdagen georganiseerd om de elektrische scooter te promoten en vaak worden dealers benaderd voor testmodellen”, aldus Hans Schreuder van Kybe. Kymco heeft voor de dealers twee blauwe en een roze Kymco SunBoy demo modellen klaarstaan.

 

PURMEREND – De elektrische scootermarkt is zich aardig aan het ontwikkelen en ook importeur Kybe van Kymco is er zeker van dat deze trend zich dit jaar zal doorzetten. “Verspreid over Nederland worden door gemeentes en provincies opstapdagen georganiseerd om de elektrische scooter te promoten en vaak worden dealers benaderd voor testmodellen”, aldus Hans Schreuder van Kybe. Kymco heeft voor de dealers twee blauwe en een roze Kymco SunBoy demo modellen klaarstaan.

Ook als u uw eigen demodagen organiseert kunt u over deze scooters beschikken. “Als de scooters vrij zijn plannen we die voor de dealer in zolang hij dat wenst, met een maximum van twee weken. Wij vragen alleen een bijdrage in de transportkosten à € 39,14. Verder betaalt de dealer de kosten heen, wij nemen de kosten voor het transport terug voor onze rekening.”

De scooter, verzekering, banners, folders, prijslijsten (die meegestuurd worden) en onderhoud zijn voor rekening van Kybe.

Nieuwe Kymco E-Queen
Hans Schreuder meldt verder dat Kymco Taiwan op dit moment druk bezig is met de ontwikkeling van twee nieuwe volwaardige scootermodellen voor 2013. Hiernaast ziet u al een foto van de nieuwe Kymco E-Queen.

Reageer op dit artikel