nieuws

Xplova kiest voor Wiener Bike Parts als distributeur voor Midden-Europa

algemeen

Xplova kiest voor Wiener Bike Parts als distributeur voor Midden-Europa

TAIPEI/SENNFELD – Xplova heeft een distributieovereenkomst getekend met Wiener Bike Parts, Winora, onderdeel van Accell’s Winoura Group, voor de distributie in grote landen in Midden-Europa.

TAIPEI/SENNFELD – Xplova heeft een distributieovereenkomst getekend met Wiener Bike Parts, Winora, onderdeel van Accell’s Winoura Group, voor de distributie in grote landen in Midden-Europa.

Wiener wordt daarmee een nieuwe aanvullende Xplova distributeur voor Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. In het begin van september zal de samenwerking officieel bekrachtigd worden tijdens de Eurobike in Friedrichshafen, als ook de 2011-range van Xplova gelanceerd wordt.

"We zijn al een tijdje op zoek naar een merk met high end GPS-systemen", zegt Susanne Puello, Managing Director van de Winora Group (Wiener Bike Parts). "Xplova is zowel product als gebruikergericht en dat past goed bij onze andere merken, die alle gericht zijn op de meerderheid van de consumenten publiek.”

Een ander belangrijk aspect, volgens Puello, is de gemakkelijke en meer intuïtieve bediening, in combinatie met de all-inclusive kaartpakketten. “We verwachten goede verkoopresultaten na een redelijke introductie periode."

Na de Eurobike zal Wiener het volledige Xplova gamma beschikbaar hebbe op hun verschillende regionale huisshows.

"De Winora Group is, met Wiener Bike Parts, een sterke vertegenwoordiger voor fietsen en fietsonderdelen, met 5000 verkooppunten in Duitsland en Oostenrijk, en nog eens extra 900 verkooppunten in Frankrijk. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we kunnen uitkijken naar een zeer succesvol partnership. Bovendien zal Xplova zorg dragen voor een onafhankelijke service en opslag in Midden-Europa, om de klantenservice af te handelen," voegt Vincent Chang, CEO van Xplova Inc, toe.

Momenteel wordt Xplova verspreid in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Zwitserland  en wil continu doorgroeien naar een groter aantal van de wereldwijde markten. Of en wanneer het in Nederland op de markt komt is vooralsnog niet bekend.

 

Reageer op dit artikel