nieuws

Kassarol met kleur

algemeen

Kassarol met kleur

Kassarollen met een sneeuwpop of andere winterse taferelen. Bij Eijsink Afrekensystemen kun je kiezen om de kassarol in blanco of gedrukte uitvoering te bestellen. Een leuke manier om de donkere maanden toch wat kleur te geven.

Bij Eijsink Afrekensystemen heeft men de keuze om de kassarol in blanco of gedrukte uitvoering te bestellen. Voor de betaalterminals van Eijsink en CCV, en de meest gangbare printers zijn rollen ontwikkeld met een full color bedrukking van winterse taferelen. Een leuke manier om de donkere maanden kleur te geven. De bedrukte rollen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit papier. Leuk meegenomen is dat de rollen verkrijgbaar zijn voor dezelfde prijs als de onbedrukte rollen. Eijsink neemt de kosten voor ontwerp en bedrukking voor eigen rekening.

Reageer op dit artikel