nieuws

Doorloop Gazelle Innergy’s in collectie 2010

algemeen

Doorloop Gazelle Innergy’s in collectie 2010

DIEREN – Gazelle heeft besloten de Innergy-modellen dit najaar gewoon door te laten lopen in de collectie voor 2010. De Orange Innergy, Chamonix Innergy en Medeo Innergy zullen ongewijzigd in de nieuwe collectie opgenomen worden.

DIEREN – Gazelle heeft besloten de Innergy-modellen dit najaar gewoon door te laten lopen in de collectie voor 2010. De Orange Innergy, Chamonix Innergy en Medeo Innergy zullen ongewijzigd in de nieuwe collectie opgenomen worden.
 
"Na de meest recente verbeteringen in onze Innergy modellen kregen we vanuit de markt veel positieve reacties. En gezien de steeds verder stijgende verkoopcijfers aan consumenten hebben we besloten de huidige Innergy-modellen door te laten lopen in de collectie 2010 van dit najaar", aldus communicatie manager Ronald ter Braak van Gazelle. Dit is goed nieuws voor de dealers: "Hierdoor stellen wij dealers in staat om tijdens de drukke zomerperiode en in het vroege najaar door te gaan met de verkoop van deze succesvolle modellen. De dealer loopt dan ook geen onnodige voorraadrisico door de introductie van eventuele nieuwe modellen."

Meer nieuws over Gazelle

Reageer op dit artikel