nieuws

Op 14 mei op de fiets naar het werk tijdens de Nationale Bedrijfsfietsdag

algemeen

Op 14 mei op de fiets naar het werk tijdens de Nationale Bedrijfsfietsdag

HEERENVEEN – Met de Nationale Bedrijfsfietsdag wil Nationale Fiets Projecten de fiets als alternatief vervoermiddel voor woon-werkverkeer onder de aandacht brengen. Voor de tweede editie van de Nationale Bedrijfsfietsdag zijn drie ambassadeurs bereid gevonden dit initiatief te ondersteunen: Foppe de Haan, Joop Atsma en Willem Vermeend.

HEERENVEEN – Met de Nationale Bedrijfsfietsdag wil Nationale Fiets Projecten de fiets als alternatief vervoermiddel voor woon-werkverkeer onder de aandacht brengen. Voor de tweede editie van de Nationale Bedrijfsfietsdag heeft Nationale Fiets Projecten drie ambassadeurs bereid gevonden dit initiatief te ondersteunen. Foppe de Haan, Joop Atsma en Willem Vermeend zullen op of rond 14 mei op verschillende wijze aandacht besteden aan de Nationale Bedrijfsfietsdag.

De drie ambassadeurs zullen ieder vanuit hun eigen gezichtspunt dit initiatief ondersteunen. Foppe de Haan vanuit de bewegingsleer, Joop Atsma vanuit de zijn beleidsnota ‘een tandje erbij’ en Willem Vermeend als bedenker van de fiscale fietsregeling. Door meer werknemers in de praktijk kennis laten maken met het fietsen naar het werk en zelf laten ervaren hoe prettig dit is. Met ‘de fiets van de zaak’ is voor werknemers niet alleen fiscaal voordeel te behalen, maar men werkt ook ongemerkt aan een betere conditie, een betere bereikbaarheid en een schoner klimaat.

Aanmelden Nationale Bedrijfsfietsdag
Deelnemers aan de Nationale Bedrijfsfietsdag maken kans op een 3-daagse vakantie voor 2 personen naar Barcelona. Tijdens deze vakantie maken zij – samen met een gids – een Tapas tour op de fiets door de stad. Iedereen die 14 mei naar het werk fietst, kan zich als deelnemer aanmelden via www.bedrijfsfietsdag.nl. Er wordt ook voor het goede doel gefietst. Nationale Fiets Projecten doneert dit jaar een bedrag aan het Foppe Fonds van voetbalcoach Foppe de Haan. Het te doneren bedrag is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

www.bedrijfsfietsdag.nl

Reageer op dit artikel