nieuws

CDA-top fietst van Kampen naar Kampen

algemeen

CDA-top fietst van Kampen naar Kampen

KAMPEN – Op zaterdag 30 mei fietsen CDA prominenten, in het kader van de Europese Verkiezingen op 4 juni, van Kampen via Zwolle, Elburg en Dronten weer naar Kampen. Theo Rietkerk heeft door Van Dijk Bikes uit Kampen een speciale CDA fiets ter beschikking gesteld.

 KAMPEN – Op zaterdag 30 mei fietsen CDA prominenten, in het kader van de Europese Verkiezingen op 4 juni, van Kampen via Zwolle, Elburg en Dronten weer naar Kampen. Theo Rietkerk heeft door Van Dijk Bikes uit Kampen een speciale CDA fiets ter beschikking gesteld gekregen.

Andere deelnemers aan de tocht zijn onder meer lijsttrekker bij de Europese verkiezingen Wim van de Camp, fractievoorzitter Pieter van Geel, partijvoorzitter Peter van Heeswijk, kamerleden en fietsers Joop Atsma en Eddy van Hijum en enkele Kamper CDA-raadsleden.

Voor Kamper CDA fractievoorzitter Hilde Palland Mulder dient de tocht ook nog een ander doel; aandacht voor fietsrecreatie in Kampen en omgeving. ‘Kampen is schitterend geleden in de IJsseldelta. Kampenaren fietsen graag, maar er zijn ook veel mensen die Kampen en deze regio bezoeken voor een fietstochtje. We moeten onszelf en deze bezoekers faciliteren met goede fietspaden en recreatieve mogelijkheden’, zegt fractievoorzitter Hilde Palland Mulder. ‘Nuttig voor ontspanning èn voor het beter benutten van een belangrijke economische pijler van onze gemeente.’

Reageer op dit artikel