nieuws

NFP en Unigarant organiseren 29 mei de Nationale Bedrijfsfietsdag

algemeen

NFP en Unigarant organiseren 29 mei de Nationale Bedrijfsfietsdag

HEERENVEEN – Als afsluiting van de Meimaand Fietsmaand organiseren Nationale Fiets Projecten en Unigarant donderdag 29 mei de Nationale Bedrijfsfietsdag. Tijdens de Nationale Bedrijfsfietsdag wordt werkend Nederland opgeroepen om de fiets naar het werk te nemen.

HEERENVEEN – Als afsluiting van de Meimaand Fietsmaand organiseren Nationale Fiets Projecten en Unigarant donderdag 29 mei de Nationale Bedrijfsfietsdag. Tijdens de Nationale Bedrijfsfietsdag wordt werkend Nederland opgeroepen om de fiets naar het werk te nemen.

Het Nationale Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) organiseert in de maand mei de Meimaand Fietsmaand. De gehele maand worden er door het hele land verschillende  recreatieve fietsactiviteiten georganiseerd. Dit landelijke evenement zal 300.000 fietsende Nederlanders trekken. De Nationale Bedrijfsfietsdag is het enige onderdeel van de Meimaand Fietsmaand dat zich richt op forensen. Aangezien overheden, werkgevers en werknemers de voordelen van fietsen naar het werk steeds vaker zien en onderschrijven, mag een evenement  dat zich richt op de fiets als vervoermiddel in het woon-werkverkeer zeker niet ontbreken tijdens de Meimaand Fietsmaand.

Aanmelden Nationale Bedrijfsfietsdag
Deelnemers aan de Nationale Bedrijfsfietsdag maken kans op een 8-daagse fietsvakantie voor twee personen naar Toscane. Iedereen die 29 mei naar het werk fietst, kan zich als deelnemer aanmelden via www.bedrijfsfietsdag.nl. Bovendien wordt er per deelnemer een bedrag overgemaakt aan the Ride for the Roses, een initiatief van KWF Kankerbestrijding.

Reageer op dit artikel