nieuws

Daniël Lohues krijgt gratis Gazelle

algemeen

Daniël Lohues krijgt gratis Gazelle

DIEREN – ‘Ik trap de fietse deur ’t buulzand hen op ’n zandpad tussen Slien en Erm’, dat is de eerste regel uit het populaire liedje ‘Op Fietse’ van SKIK. Toen zanger Daniël Lohues afgelopen maand nietsvermoedend een nieuwe fiets ging kopen, twijfelde Gazelle-dealer Harry Roosken geen seconde. Na een telefoontje met het hoofdkantoor van Gazelle werd direct besloten de Toer Populair 115 te schenken aan de zanger van de Drentse band.

DIEREN –  ‘Ik trap de fietse deur ’t buulzand hen op ’n zandpad tussen Slien en Erm’, dat is de eerste regel uit het populaire liedje ‘Op Fietse’ van SKIK. Toen zanger Daniël Lohues afgelopen maand nietsvermoedend een nieuwe fiets ging kopen, twijfelde Gazelle-dealer Harry Roosken geen seconde. Na een telefoontje met het hoofdkantoor van Gazelle werd direct besloten de Toer Populair 115 te schenken aan de zanger van de Drentse band.

“Het nummer ‘Op fietse’ is een prachtige Nederlandse ode aan het gevoel op de fiets. Als je het nummer hoort, roept dat direct het ultieme vrijheidsgevoel op van op je fietsje door het landschap rijden. We vinden het vanuit Gazelle daarom extra leuk om Daniël Lohues zijn Toer Populair 115 cadeau te doen”, aldus Hans Aink, Gazelle Select Center Manager.

Op de foto v.l.n.r.: Harry Roosken, Daniël Lohues en Hans Aink van Gazelle.

Reageer op dit artikel