nieuws

Frank van Eck terug op het oude nest

algemeen

Frank van Eck terug op het oude nest

LEIDEN – Na een periode van zes jaar keert Frank van Eck terug op het oude nest: Augusta Benelux. In de jaren 90 was hij daar al werkzaam als marketingmanager.

LEIDEN – Na een periode van zes jaar keert Frank van Eck terug op het oude nest: Augusta Benelux. In de jaren 90 was hij daar al werkzaam als marketingmanager.

In 2001 vetrok hij naar SRAM en verhuisde twee jaar later naar Duitsland om zich bij Sport Import vooral sterk te maken voor het fietsmerk Felt. Toevalligerwijs was Sport Import ook de Duitse importeur van BBB, dus de contacten met Augusta zijn altijd hecht gebleven. U

iteindelijk wilde Van Eck weer graag terugkeren naar Nederland en had het geluk weer terecht te kunnen bij zijn voormalige werkgever. “In de jaren dat ik weg geweest ben, is er veel gebeurd bij Augusta. De laatste jaren is het bedrijf opvallend sterk gegroeid Er werken nog wel veel mensen, die er in mijn tijd ook waren, dus wat dat betreft is het allemaal wel vertrouwd,” aldus Van Eck.

Met zijn komst neemt Frank van Eck (l.) vooral de PR en marketing-activiteiten over van Leon Overgaag (r.), die zijn aandacht helemaal op productontwikkeling kan en zal gaan vestigen.

Reageer op dit artikel