blog

Dealershows

algemeen

Ruime voorkeur voor één grote najaarsshow in plaats van al die aparte dealershows. Dat is de mening van de stemmers in de vorige stelling.

Ruime voorkeur voor één grote najaarsshow in plaats van al die aparte dealershows. Dat is de mening van de stemmers in de vorige stelling.
En hoe moet ik dat dan zien? Een centraal gelegen enorme hal met alle merken bij elkander? Een podium waarheen de rode lopers kruislings over elkaar heen gelegd worden? Directeuren die óp dat podium de plannen voor de komende jaren bekendmaken, noviteiten onthullen en belangrijke afspraken maken?
Een overvloed aan informatie, tassen vól overeenkomsten,  zie je het voor je…Je kunt niet overal de krenten uit de pap halen.  Een voorkeur voor één show zal de vervlakking doen doorzetten, bijzonderheden  doen veralgemeniseren, slimme en domme marketingideeën, óf gekopieerd, of  nog meer geheim maken. Niemand kan tot goede beslissingen komen bij het zien van teveel. Bovendien zijn de kosten enorm hoog.
Okee, een Accell-feestje kan wel, hoewel de meeste Koga-dealers niet veel met veel Sparta-dealers te maken hebben. Moet TREK naast GIANT en CUBE staan?  AGU met ZEG en zo in een apart halletje? Wat te doen met de FietsVak en FietsRAI? Of is het beter om in alle rust bewuste keuzes te maken, duidelijke afspraken te maken en te kiezen voor een relatie? Wat gaan de winkeliers doen? Van alles een beetje verkopen of werken met een zorgvuldig samen te stellen collectie die bij de ziel van de winkel(ier) aansluit?
Ik ben benieuwd.
Graag wat korte reacties. Liever veel afzenders dan lappen tekst.
Ron Haker

Reageer op dit artikel