nieuws

UPDATE Tehava en Born Sportscare uit elkaar

Winkel 930

Distributeur Tehava en sportvoedingsmerk Born maken per 31 december 2019 na vijf jaar een einde aan hun intensieve samenwerking. Tehava kiest voor het Italiaanse merk Enervit op het gebied van sportvoeding, Born Sportscare B.V. kiest voor een vernieuwde distributie van het merk.

UPDATE Tehava en Born Sportscare uit elkaar
Robert Vrancken van Tehava: “Het was een mooi en intensief partnerschap, waarin de missie centraal stond om het Limburgse sportvoedingsmerk verder op de kaart te zetten."

Het Italiaanse Enervit is al ruim 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding. Uniek is dat Enervit niet alleen haar producten zelf ontwikkelt maar ook in haar eigen twee fabrieken in Italië produceert. Enervit kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. Ernesto Garcia Domingo, General Manager van Enervit: “We gaan met veel enthousiasme aan de slag in de Benelux, een markt die zeer goed vertegenwoordigd is in de wielerhistorie en duursport in het algemeen. We kijken ernaar uit om onze ruim 40-jarige ervaring en ons zeer brede assortiment aan te bieden aan honderdduizenden (recreatieve) sporters in de Benelux markt!”

Born op de kaart gezet

Terugkijkend op de samenwerking de afgelopen jaren met Born vertelt Robert Vrancken, Managing Director van Tehava: “Het was een mooi en intensief partnerschap, waarin de missie centraal stond om het Limburgse sportvoedingsmerk verder op de kaart te zetten. Wij kijken ernaar uit om een nieuwe weg in te slaan op het gebied van sportvoeding, die bijdraagt aan onze sportieve positionering als distributeur.”

Born: nieuwe uitdagingen

Roy Slangen, Product & Marketing Manager bij Born: “Voor beide partijen liggen er mooie nieuwe uitdagingen voor de toekomst. Hoewel onze wegen eind dit jaar zullen scheiden, ben ik ervan overtuigd dat we goed onderling contact houden en elkaar helpen waar nodig. Aan iedereen bij Tehava een keihard ‘dankjewel’ voor de getoonde inzet!”

 

Reageer op dit artikel