nieuws

Smart Connect; app-gestuurde draadloze LED van Lezyne

Winkel 214

Smart Connect; app-gestuurde draadloze LED van Lezyne

Lezyne, brengt een nieuw draadloos verlichtingssysteem uit, genaamd Smart Connect. Met behulp van een app zijn voor- en achterlampen nog gemakkelijker in te stellen. De fabrikant van fietsverlichting en -accessoires wil zo het gebruik van hun LED-fietsverlichting versimpelen.

In combinatie met de gratis Lezyne LED Ally-app (voor zowel iPhone als Android) kan de gebruiker met Smart Connect de lichtstanden van zijn LED-verlichting aanpassen en personaliseren. Zo kunnen er maximaal 4 setstanden voorgeprogrammeerd worden, zodat de gebruiker voorbereid is op elk type fietsomstandigheid. Wanneer Smart Connect voor- en achterlichten aan elkaar worden gekoppeld kan het achterlicht via het voorlicht bediend worden.

Ook connected met Lezyne GPS-compter

Binnenkort krijgen de compatibel Lezyne GPS-computers ook een speciaal LED-weergavescherm. De fietser kan daarmee de lichtstanden rechtstreeks via het GPS-apparaat wijzigen. Deze nieuwe functie zal gratis beschikbaar zijn en zal meegenomen worden in de nieuwe firmware-update.

Vijf nieuwe Smart Connect LED modellen

Lezyne brengt gelijk vijf nieuwe Smart Connect-modellen op de markt. Instapper is de KTV Pro Smart Pair, speciaal ontwikkeld voor forenzen en fietsers die op zoek zijn naar een sterk verbeterde zichtbaarheid. De maximale lichtsterkte van de voorlamp is 200 lumen, de batterij levert dan maximaal 20 uur licht. De voorlamp weegt slechts 47,5 gram, de achterlamp 45 gram. De adviesprijs voor een set is 64,95 euro.

Topmodel met 1.800 lumen lichtsterkte

Topmodel is de Mega Drive 1800i met een lichtsterkte van maximaal 1.800 lumen, 7 lichtstanden en een automatische dag/nacht sensor. De maximale batterijduur is 138 uur. De Mega Drive 1800i levert tot 1800 lumen en is gemaakt voor serieuze nachtritten. De Tri-Focus Optics creëert een ideale lichtbundel voor hoge snelheden. De body is gemaakt van gefreesd aluminium en heeft ingebouwde koelvinnen. De voorlamp weeg 206 gram. De adviesprijs is 149,95 euro. De lamp is voor 299,95 euro ook verkrijgbaar als loaded kit, inclusief KTV Pro Smart Rear (gekoppeld), Infinite Light power pack, Direct X-Lock houder.

 

Reageer op dit artikel