nieuws

Babboe start met fietslease

Winkel 586

Bakfietsen van Babboe zijn nu ook te lease. Vanaf 70 euro per maand. Met het leaseconcept springt de bakfietsfabrikant in op het feit dat veel jonge ouders de aanschaf van een bakfiets uitstellen vanwege de hoge aanschafkosten.

Babboe start met fietslease

De lease kan online door de consument zelf worden samengesteld en uitgebreid met alle Babboe accessoires. De maandprijs is inclusief onderhoud en reparaties aan huis, verzekering tegen diefstal en schade, 24-uurs pechhulp en verlengde garantie op de accu en display. Met de verlengde garantie neemt Babboe alle risico’s op onverwachtste kosten voor de ouders weg.

Inspelen op nieuwe zakelijke leaseregels

Met het leaseconcept springt Babboe ook in op het aantrekkelijker worden van zakelijk leasen per 1 januari 2020. Met de bijtelling voor elektrische fietsen van slechts 7%, kost een elektrische bakfiets een werknemer straks gemiddeld slechts 10 euro per maand.

Samenwerking met Friesland Lease

Babboe biedt de lease, in samenwerking met Friesland Lease, per direct aan voor alle rijklare modellen (elektrisch en niet-elektrisch), met uitzondering van de Babboe Carve en de Babboe Transporter. Een elektrische Babboe bakfiets lease je al vanaf 92 euro per maand (incl. servicepakket). De looptijd van een leasecontract is 24 of 36 maanden.


Dit artikel over fietslease vind je vast ook interessant:

 

Reageer op dit artikel