nieuws

Lezyne brengt met Femto licht in donkere dagen

Winkel 281

Lezyne brengt met Femto licht in donkere dagen

De donkere maanden komen er weer aan en goede fietsverlichting is dan onmisbaar. Lezyne introduceert de nieuwe Femto LED-verlichting. Naast een verbeterde lichtopbrengst, batterijduur en kwaliteit bieden de nieuwe Lezyne LEDs ook talloze veiligheidsinnovaties die de zichtbaarheid verbeteren.

De Femto USB van Lezyne is onder andere ontwikkeld voor forenzen en recreatieve fietsers die op zoek zijn naar een makkelijke en betaalbare manier van verbeterde zichtbaarheid. De Femto LED is een compacte, lichte en USB-oplaadbare fietslamp.

Duurzaam vormgegeven, snel te monteren

De duurzame gegoten body heeft een minimalistisch design en is IPX7-waterbestendig. De veelzijdige strap zorgt voor een snelle bevestiging en past op de meeste stuurmaten. De lamp heeft 5 lichtstanden en biedt tot 15 lumen voor en 5 lumen achter. Door de Wide Angle Optics-lens levert de lamp meer dan 180 graden zichtbaarheid.

22 uur licht, opladen met USB

Het Femto voorlicht heeft een batterijduur van 22 uur en het achterlicht van 15 uur. De lampen zijn gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde Micro USB kabel. De oplaadtijd is 2,5 uur. De lampen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood en blauw. Een betrouwbare, Composite Matrix cover met schroefdraad houdt de USB-poort schoon en verzegeld. De set van voor- en achterlicht kost 29,95 euro. Een los voor- of achterlicht kost 15,95 euro.

 

Reageer op dit artikel