nieuws

Puky zet in op kwaliteit

Winkel 334

De kinderfietsen van Puky werden vorig jaar totaal vernieuwd. Goede voormontage en prijs-/kwaliteitverhouding zijn volgens agent Jeroen Goldschmidt de USP’s van het merk.

Puky zet in op kwaliteit

“Onze fietsjes zijn binnen 10 minuten rijklaar. We horen van dealers dat dat bij veel andere merken veel meer tijd kost”, zo geeft hij aan. Volgens hem is het jammer dat niet meer dealers fietsen van Puky in de winkel zetten. “Ik vind het jammer dat dealers hun winkels vullen met kinderfietsen van mindere kwaliteit. Maar mensen die rommel willen kopen, gaan wel online. Degenen die een goed kinderfietsje willen, komen naar de vakhandel. Dan moet je wel kwaliteit kunnen bieden.”

Uit voorraad leverbaar

Ook de prijs hoeft geen probleem te zijn: “We waren altijd wat duurder, maar we zien dat het prijsniveau van alle fietsjes gestegen is, terwijl wij een stabiel prijsbeleid hebben en minimaal in prijs zijn gestegen.” De fietsjes van Puky zijn volgens Goldschmidt licht en veilig en ruim uit voorraad leverbaar.

 

Reageer op dit artikel