nieuws

Isaac Challenge Day 2019 voor dealers

Winkel 201

Isaac Challenge Day 2019 voor dealers

Isaac Cycle trapt op maandag 9 september trapt het nieuwe seizoen af met de jaarlijkse Isaac Challenge Day. Dit doet Isaac samen met haar exclusieve netwerk van Isaac dealers. Dit jaar vindt de Isaac Challenge Day 2019 plaats in Breepark te Breda.

Jaarlijks organiseert Isaac de Isaac Challenge Day voor haar huidige dealers en potentiële dealers. Op deze dag vindt een presentatie plaats waarbij aandacht is voor alle plannen en nieuwigheden die eraan komen in 2020. Tevens zijn een aantal nieuwe modellen reeds aanwezig waardoor Isaac deze samen met haar dealers nader kunnen bekijken. Daarnaast is er deze dag ruimte om te praten over afgelopen seizoen en de plannen voor aankomend seizoen.

Aanmelden t/m maandag 2 september

Geïnteresseerde fietsendealer die aanwezig willen zijn tijdens op de Isaac Challenge Day kunnen contact opnemen met Isaac Cycle via (046) 475 21 00. Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 2 september 2019.

 

 

 

Reageer op dit artikel