nieuws

Ebike Das Original breidt distributie uit in België en Luxemburg

Winkel 721

Na een succesvolle introductie van Ebike Das Original in Nederland, gaat importeur de Ebike-Factory per 1 september 2019 ook direct leveren aan Belgische en Luxemburgse dealers.

Ebike Das Original breidt distributie uit in België en Luxemburg
Ronny Crokaert van Intercycle (links) en Rob Laarman van Ebike Das Original bezegelen de samenwerking met een ferme handdruk.

Intercycle blijft actief richting een aantal Belgische key-accounts en de Franstalige dealers in België en Luxemburg. “Met deze opzet willen we de doorzettende groei van Ebike das Original in België en Luxemburg in goede banen leiden”, zegt Rob Laarman. “In Nederland leveren we als dealer aan dealers. Als vakgenoten onder elkaar werkt dat van beide kanten erg plezierig. Die stap zetten we nu ook in België en Luxemburg. We hebben daar nu al 50 dealers en willen in 2020 doorgroeien naar minimaal 60.”

Beperkt aantal dealers

“De distributie van Ebike Das Original blijft exclusief. We willen graag samenwerken met een beperkt aantal dealers. Gemotiveerde dealers waarmee het prettig samenwerkt en we tot een mooie verdere groei van ons merk kunnen komen”, aldus Rob Laarman.
Voordelen die de Belgische dealers wordt geboden zijn onder andere exclusiviteit door regiobescherming en directe toegang tot kerncollectie van Ebike Das Original.

Reageer op dit artikel