nieuws

CloseTheGap volgende week voor het eerst op Eurobike

Winkel 438

CloseTheGap volgende week voor het eerst op Eurobike
CloseTheGap bracht dit jaar HideMyWaste op de markt in samenwerking met de Amstel Gold Race en team Roompot-Charles.

CloseTheGap is dit jaar voor het eerst aanwezig op de Eurobike die van 4 tot en met 7 september in Friedrichshafen wordt gehouden. GloseTheGap zou op hun stand in de start-up area met relatie toasten op het behalen van een Eurobike Award met de HideMyWaste.

CloseTheGap bracht de afvaloplossing HideMyWaste dit jaar op de markt in samenwerking met de Amstel Gold Race en team Roompot-Charles. De mobiele afvalcontainer is in te zetten als communicatiemiddel om als organisatie of merk uit te dragen dat je de natuur schoon wilt houden.
Het productje werkt erg praktisch en zorgt ervoor dat ‘plakkerige’ gels en dergelijke niet in de kleding bewaard hoeven te worden.

HideMyBell assortiment ook te zien

Naast de HideMyWaste toont CloseTheGap op de Eurobike ook het complete assortiment van HideMyBell, de fietscomputer-houder met geïntegreerde bel.
Oprichter Mathijs Wagenaar van CloseTheGap ziet dat er opmerkelijk veel vraag is naar de computer/bel-/lamp-oplossing voor de combinatie sturen: “Dit wordt meer en meer de standaard voor onze gebruikersgroep die we kiezen voor onze veilige en stijlvolle producten. CloseTheGap kwam begin 2016 op de markt met HideMyBell.

CoverMyBack

ClosetheGap_CoverMyBack_N1_1De CoverMyBack spatbord-/lamp-adapter heeft een nieuwe variant: de CoverMyBack N+1. Deze bundel bevat 2 adapters en 1 spatbord. Adviesprijs: € 29,95.

Nieuw: ErgoMyRide XC-M

Een samenwerking met het Italiaanse Skopre brengen de originele inner bar grips exclusief onder CloseTheGap vlag onder de naam ErgoMyRide XC-M. De gepatenteerde grips geven een optimale neutrale houding aan je polsen, wat zorgt voor meer comfort en een aero positie op de mountainbike. “Bij de trendy brede sturen van tegenwoordig een welkome aanvulling om op vlakke stukken of juist bij lange klimmen de ‘nieuwe’ houding aan te nemen”, geeft Wagenaar aan. Adviesprijs: € 49,95.

HideMyBell raceday

Verder is op de beurs een prototype te zien van de HideMyBell raceday. Dit is een nieuw type houder in de HideMyBell range, eerste mount op de markt gemaakt van carbon met afneembare fietsbel.

Verkrijgbaar bij groothandels

CloseTheGap items zijn in de vakhandel verkrijgbaar via AGU, Cyklab en Tehava. Het bedrijf is op de Eurobike te vinden in de start-up area ÜO-309.


Lees ook

 

 

Reageer op dit artikel