nieuws

Tehava lanceert Fore-wielen van eigen bodem

Winkel 584

Internationale wielergroothandel Tehava lanceert Fore, een nieuwe wielenmerk met hoogwaardige carbon velgen. Fore is in samenwerking met gevestigde namen als Sapim en DT Swiss gemaakt, uitvoerig getest en volledig in Nederland ontwikkeld, gespaakt en geassembleerd.

Tehava lanceert Fore-wielen van eigen bodem

Ontwikkeld door fanatieke wielrenners

“Deze wielen zijn ontwikkeld door een groep fanatieke wielrenners die allemaal product- en ontwikkelingskennis hebben”, legt Robert Vrancken, managing director van Tehava en Fore uit. “Een groep wielrenners die vindt dat iedereen dient te fietsen met wielen die geschikt zijn voor zijn of haar rij-eigenschappen en doelstellingen.”

Vijf modellen

Dat uit zich in de vijf verschillende modellen die Fore op de markt brengt. Er zijn drie modellen met schijfremmen beschikbaar: de Three, Four en Five, met 28, 38 en 48 millimeter velgen. Voor velgremmen zijn er de Four en Five, met 38 of 48 millimeter. Alle wielen zijn geschikt voor draad- en vouwbanden en tubeless ready voor zij die zonder binnenband willen rijden. De velgen zijn volledig zwart gekleurd, net als de naven. Op de velgen is subtiel en ook in het zwart het logo van Fore zichtbaar.

Uitgebreid getest

De in Nederland ontwikkelde, ontworpen en handgespaakte wielen werden de afgelopen twee
jaar uitgebreid getest door een testteam. Vrancken: “Kies je voor Fore, dan kies je voor ultieme performance op allerlei niveaus. Met onze aerodynamische, stijve en lichte wielen (1.490 gram in geval van de Three) verzekeren wij een sterke verbetering van de rijervaring en tillen wij jouw prestaties naar een hoger niveau.”

Hoge betrokkenheid

De kwaliteitswielen zullen in alle modellen een consumentenrichtprijs van €1.349 hebben. Voor die prijs heeft iedere wielrenner een hoogwaardige wielset, afgewerkt met Sapim-spaken en DT Swiss naven die volledig van eigen bodem komt. Vanwege de grote betrokkenheid van de makers van Fore, verbinden zij zich ertoe de wielen en processen continu te verbeteren . Vrancken: “Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klant en helpen hen zo snel en oplossingsgericht mogelijk.”

Reageer op dit artikel