nieuws

Polisport introduceert nieuw spatbord Mud-Pro met bijzondere bevestiging

Winkel 265

Polisport introduceert nieuw spatbord Mud-Pro met bijzondere bevestiging

De nieuwe spatborden Mud-Pro van Polisport onderscheiden zich door een bijzonder bevestigingssysteem. Het Mud-Pro voorspatbord is uitgerust met een magnetische connector van FIDLOCK die tevens dienst doet als een schroef.

Hierdoor kun je het spatbord in no-time installeren en verwijderen, zonder gereedschap te gebruiken.

Bevestiging met magnetische connector

De plug blijft in de voorvork zitten en je bevestigt het spatbord met de magnetische connector. De Mud-Pro is geschikt voor (elektrische) mountainbikes met schijfremmen of met v-brakes.

Twee adapter kits

Het bevestigingssysteem past op geveerde- of vaste voorvorken met een balhoofdbuis interieur diameter tussen 20-35 mm. Het spatbord komt met twee adapter kits zodat je de beste passing kunt kiezen. Voor een optimale passing kun je het achterste gedeelte van het voorspatbord in hoogte aanpassen (gereedschap nodig). Al het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Mud-Pro achterspatbord

Het Mud-Pro achterspatbord heeft ook een geoptimaliseerd nieuw bevestigingssysteem. Dankzij de ingebouwde hendel, kun je het spatbord eenvoudig aanpassen aan zadelpennen variërend in doorsnede van 27 tot 35 mm. Je hebt geen gereedschap nodig en dankzij de rubber voering heeft het spatbord perfecte grip.

Makkelijke te verstellen

Voor een optimale passing kun je het spatbord op diverse manieren verstellen, je kunt de positie bepalen en de hoek en de afstand afstemmen op de wielmaat. De Mud-Pro heeft tevens een extra tail, die je aan het spatbord kunt bevestigen om het beschermende oppervlak te vergroten of om de pasvorm aan te passen aan verschillende wielmaten. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid

De Mud Pro is beschikbaar als set maar het voor- en achterspatbord zijn ook los verkrijgbaar. De adviesverkoopprijzen zijn: Mud Pro set € 29,99, Mud Pro voor spatbord € 20,99, Mud Pro achter spatbord € 13,99.

Foto's

Reageer op dit artikel