nieuws

14 prototypes gestolen bij Velo de Ville Veenendaal

Winkel 2985

Zondagmiddag 14 juli is er tussen 15.30 en 20.30 uur ingebroken bij een bedrijfshal van Velo de Ville in Veenendaal. In totaal zijn er 14 prototypes van e-bikes en 16 losse accu’s meegenomen.

14 prototypes gestolen bij Velo de Ville Veenendaal

Duidelijk is inmiddels dat er meerdere personen bij de inbraak betrokken zijn geweest. De nog onbekende daders hebben alle tijd genomen om de buit te verzamelen en mee te nemen. De gestolen fietsen zijn eigendom van AT-Zweirad GmbH die in de bedrijfshal met haar merk Velo de Ville tot 31 juli aanstaande een huisshow organiseert.

Prototypes met Bosch en Shimano

De inbrekers hebben in totaal 14 complete e-bikes buitgemaakt, waaronder 1 Cargo bike met Bosch-motor, 5 e-bikes met Bosch-motor en 8 e-bikes met Shimano Steps-motor. De gestolen fietsen zijn prototypes en niet berijdbaar. De fietsen zijn herkenbaar aan de nieuwe bestickering en voorzien van een nieuw logo. Het betreft de 2020-collectie van het merk. Uit 16 andere fietsen zijn de accu’s verwijderd.

Velo de Ville vraagt tweewielerbedrijven te reageren wanneer de gestolen fietsen of accu’s te koop worden aangeboden. U kunt dan contact opnemen met Bert Bos via het mailadres info@velo-de-ville.com.

Reageer op dit artikel