nieuws

Giant introduceert Stance 29 trailfiets

Winkel 482

Giant introduceert Stance 29 trailfiets

Giant introduceert een nieuwe full-suspension trail mountainbike met progressieve 29-er geometrie en beproefde technologieën. De Stance 29, met een ALUXX aluminium frame enFlexPoint veersysteem, geeft meer controle, hogere snelheid en soepel rijgedrag in het terrein.

Het FlexPoint veersysteem is door Giant in 2015 geïntroduceerd en biedt hoogwaardige prestaties voor aspirerende XC en trail rijders. Dit single-pivot systeem maakt het gebruik van complexe draaipunten overbodig en biedt daardoor een effectief, licht en duurzaam veersysteem, dat eenvoudig onderhouden kan worden.

Aluminium frame, specifiek ontworpen voor 29-er wielen

De nieuwe Stance 29 heeft een progressieve frame geometrie, geoptimaliseerd voor 29er wielen, met een 67,5 graden balhoofdhoek en een zithoek van 75 graden. Het frame met FlexPoint veersysteem heeft 120mm veerweg en is ontworpen rond een voorvork met 130mm travel, voor meer controle op technische trails. Stance 29 modellen zijn standaard voorzien van tubeless technologie.

In de Benelux wordt uitsluitend de Stance 29 2 aangeboden. Prijzen heeft Giant op dit moment nog niet.

Reageer op dit artikel