nieuws

Nieuwe kleur toegevoegd aan Urban Iki range

Winkel 318

Hippe kleuren zijn een belangrijk kenmerk van het merk Urban Iki dat zich richt op jonge moeders en vaders. Aan de vijf vaste kleuren in de productrange van Urban Iki fietsstoeltjes is een stoeltje in een diep donkerbruine tint toegevoegd.

Nieuwe kleur toegevoegd aan Urban Iki range

Urban Iki noemt de kleur Koge Brown. Bij Juncker Bike Parts, die het Urban Iki merk exclusief voert, zijn Koge Brown voorzitjes en achterzitjes begin juni op voorraad en bestelbaar via accentry.

Nuances in kleurtoon

Voor het bepalen van de kleuren heeft het team van Urban Iki al vanaf het begin een getalenteerd interieur stylist in de arm. Marketing Manager Yvonne Thush: “In het kiezen van kleuren zit de kracht niet alleen in de kleur zelf, maar ook vooral in de nuances van de kleurtoon. Voor het selecteren van de juiste kleur kijkt een stylist naar trends en ontwikkelingen in design en naar de vertaling van de kleur op het materiaal. Fashion en interieur lopen daarin voor op andere segmenten en daar maken we gebruik van. Met de nieuwe Koge Brown brengen we een stoere maar stijlvolle kleur in de collectie en het pallet wordt daarmee gevarieerder.”

Succesnummer in de winkel

Aron Scheppink, Business Development Manager, vult aan: “We hebben vorig jaar gewerkt met een Chigusa Green Special Edition. Deze kleur bleek en blijkt een groot succes bij de consument. We hebben daarom besloten deze kleur dit jaar op te nemen in de vaste collectie. Van de nieuwe stoere bruine Urban Iki hebben wij ook de verwachting dat deze bij de consument hoge ogen gaat gooien en daarmee een succesnummer in de winkel gaat zijn. Binnen de kleuren die we al hebben is dit een stevige kleur die goed bij zowel de wat rauwe als meer zachte kant van Urban Iki past. Maar vooral een commercieel sterke kleur die zal aantrekken in de winkel.”

Lees ook

Urban Iki wint 2 design awards voor fietszitjes

 

 

Reageer op dit artikel