nieuws

MonkeyLink van SKS wint e-bike award

Winkel 526

Het MonkeyLink bevestigingssysteem voor spatborden, verlichting en bidons van SKS Germany won een Focus E-BIKE Design & Innovation Award.

MonkeyLink van SKS wint e-bike award

Het Duitse Focus Magazine reikt deze awards dit jaar voor het eerst uit voor concepten die ‘bijdragen aan e-bikes en de rol ervan in toekomstige mobiliteit’.

Fietsverlichting magnetisch bevestigen

Met MonkeyLink bevestig je fietsverlichting en spatborden in 1 klik magnetisch aan een e-bike. Een mechanische vergrendeling borgt deze bevestiging. Bovendien wordt de verlichting door een slimme verbinding gevoed uit de accu van de e-bike en is bedienbaar vanaf het stuurdisplay.

Met de Monkeylink kunnen ook spatborden en bidons magnetisch worden bevestigd.

Met de Monkeylink kunnen ook spatborden en bidons magnetisch worden bevestigd.

Ook gewone fietsen kunnen met het systeem worden uitgerust. Dan wordt de verlichting wordt gevoed met een interne batterij. Deze batterij kan via een USB-poort weer worden opgeladen. Verder is er een magnetische bidonhouder met bidon.

Het MonkeyLink-verbindingssysteem is ontwikkeld door eurorad Deutschland GmbH, samen met partners SKS Germany, Fidlock en Comus. Het volledige MonkeyLink productassortiment is verkrijgbaar bij dealers van SKS Germany.

Reageer op dit artikel