nieuws

Gazelle introduceert Connected app

Winkel 1468

Gazelle introduceert Connected app

Via de nieuwe Connected app van Gazelle kan de fietseigenaar direct zien waar de fiets staat, wat de resterende actieradius is en hoe lang het duurt om de accu tot 100% op te laden. In geval van pech of bij vragen, biedt de Connected app direct toegang tot informatie, pechhulp of de Gazelle klantenservice.

De nieuwe Connected app van Gazelle werkt snel en nauwkeurig samen met een in de fiets geïntegreerde, geavanceerde module met GPS-tracker en een SIM-kaart. De app biedt naast connected beveiliging een aantal handige features maar maakt ook het plannen van ritten nog gemakkelijker door inzicht in het resterende bereik bij de verschillende ondersteuningsniveaus. De Connected app geeft ook de kilometerstand van de fiets aan, een handig hulpmiddel bij het inplannen van de volgende onderhoudsbeurt.

Opsporing fiets bij diefstal

Bij diefstal komt onmiddellijk een opsporingsteam in actie

De Gazelle Connected app weet altijd waar de e-bike zich bevindt en geeft direct een seintje bij een verplaatsing. Bij diefstal kan meteen via de app een melding worden gedaan, waarna onmiddellijk een opsporingsteam in actie komt. Dit team, dat wordt ingezet door de verzekeraar (bij elke Gazelle Connect e-bike is een uitgebreide verzekering inbegrepen), heeft ruime bevoegdheden en kan indien nodig ook de politie inschakelen. De snelheid van dit proces is een cruciale factor bij het snel terugvinden van de fiets.

Vakkundig herstel na diefstal

Bij de verzekering is ook inbegrepen dat de fiets weer als nieuw bij de eigenaar wordt afgeleverd – eventuele schade die het gevolg is van de diefstalpoging wordt vakkundig hersteld. Mocht de e-bike onverhoopt niet worden teruggevonden, dan krijgt de eigenaar een nieuwe Gazelle Connect. Op elke Gazelle Connect e-bike duidelijk ‘GPS-PROTECTED’, voor een extra afschrikeffect voor dieven.

4 jaar pechhulp, verzekering en recovery

De Gazelle Connected app is er momenteel voor de Grenoble C7+ en C8 HMB Connect e-bikes en is op termijn ook beschikbaar voor andere modellen. Gazelle streeft ernaar om in 2021 het merendeel van de elektrische fietsen standaard connected aan te bieden. De Grenoble Connect is standaard inclusief 4 jaar pechhulp, recovery service, nieuwe fiets bij diefstal, rechtsbijstand en ongevallenverzekering.

 

Interessant? Lees dan sowieso ook het volgende artikel:

 

Reageer op dit artikel