nieuws

Bike2Insure, nieuwe fietsverzekering voor de sportieve fietser

Winkel 866

Bike2Insure is een nieuwe fietsverzekering voor de sportieve fietser die schade én diefstal dekt tijdens een doordeweekse training. Maar ook tijdens toertochten, cyclo’s en wedstrijden voor niet-licentiehouders biedt de verzekering dekking.

Bike2Insure, nieuwe fietsverzekering voor de sportieve fietser

Uniek aan deze fietsverzekering is dat ze is uit te breiden met een diefstaldekking, waarmee de fiets ook onderweg tijdens een fietstocht is verzekerd.

Tweewielerspecialist sluit af

De fietsverzekering van Bike2Insure kan eenvoudig worden afgesloten door de fietsspeciaalzaak. De fietszaak ontvangt hiervoor een vergoeding in de vorm van een doorlopende commissie. Onderscheidend is dat de fietszaak zowel als expert als reparateur optreedt. Doordat alle schade aan de verzekerde fietsen zonder tussenkomst van een externe expert kan worden uitgevoerd, wordt tijdwinst geboekt en kan de klant snel weer op weg. Deze werkwijze past volledig in het streven van Bike2Insure om de sportieve fietser maximaal te ontzorgen.

Initiatief Ronald Boerrrigter

De fietsverzekering van Bike2Insure is door Ronald Boerrigter van Strandvliet Assurantie ontwikkkeld samen met Harmony Financial Services en de verzekeraar Rosemont Insurance Company Limited.

 

Wellicht vindt u dit artikel ook interessant:

 

Reageer op dit artikel