nieuws

Batavus HTM Bike voor Haags vervoersbedrijf

Winkel 614

Batavus HTM Bike voor Haags vervoersbedrijf

Het openbaar vervoersbedrijf HTM heeft via B2B servicepartner Zilt bikes 500 solide Batavus stadsfietsen van Accell aangeschaft voor Haagse reizigers. Accell Group zet hiermee verder in op de zakelijke markt voor fietsverhuur en mobiliteitsoplossingen.

De Batavus HTM Bike is een duurzame en veilige manier om de stad te verkennen of te doorkruisen in combinatie met het openbaar vervoer. In april sloot Accell al een overeenkomst met Fletcher Hotels voor de levering van 1.300 e-bikes. Hét nieuwe openbaar vervoersmiddel in Den Haag is volgens Accell de Batavus HTM Bike.

Stimulering van duurzame mobiliteit

Dit is een deur-tot-deur oplossingen voor de Haagse reiziger

Sten van der Ham, directeur Accell Benelux – waaronder het merk Batavus valt – onderstreept dat Accell staat voor stimulering van duurzame mobiliteit : “Bereikbaarheid is een topprioriteit voor mensen die in een stad wonen en werken. HTM zet zich met deur-tot-deur oplossingen in voor de Haagse reiziger. Wij zijn er trots op dat ze voor de optimalisatie van hun stadsbestemmingen gekozen hebben voor onze fietsen.”

Steeds meer een professionele partner

Van der Ham vervolgt: “Steeds meer bedrijven zien ons als professionele partner voor mobiliteitsoplossingen die we invullen met onze fietsmerken. In Nederland en in het buitenland.”
Met de samenwerking met HTM toont Accell aan in te spelen op de sterk veranderende consumentenmarkt zoals op de trend in verschuiving van bezit naar gebruik. Accell Nederland stimuleert fietsgebruik door in samenwerking met bedrijven fietsen op relevante momenten voor de consument beschikbaar te maken.

Reageer op dit artikel