nieuws

Batavus geeft teamuitjes weg | MET VIDEO

Winkel 514

Winnen met Batavus deden alle Batavus Premium Partners uit het rayon zuidoost Nederland van accountmanager Gert-Jan Helmink. De eerste maand van het Batavus dealer incentive programma is voorbij en Batavus heeft tien Premium Partners verrast met een teamuitje in het rayon met de meest verkochte actiemodellen.

Batavus geeft teamuitjes weg | MET VIDEO

Deze maand begint de telling weer opnieuw. Alle Batavus Premium Partners hebben alsnog kans om in de prijzen te vallen door zo veel mogelijk Batavus actiemodellen te verkopen. Hoe meer er binnen een rayon verkocht worden, hoe hoger de winkans. Batavus Premium Partners doen automatisch mee en maken kans op de in totaal 1 van de 20 teamuitje of 1 van de 100 andere prijzen. De afgelopen maand vielen Fietsspeciaalzaak Mart en Wilma Verstegen, De Tweewieler in Udenhout en Spijkers Fietsen in Tilburg in de prijzen.

Bekijk hieronder de video:

Reageer op dit artikel