nieuws

Tie-wrap slot van Hiplok verkrijgbaar via AGU en Now company

Winkel 1778

Tie-wrap slot van Hiplok verkrijgbaar via AGU en Now company

Hiplok was met een stand aanwezig op de Bike MOTION en viel daar op met hun fel gekleurde en hippe fietssloten. Wat vooral opviel was het Hiplok Z-Lok: dit is een tie-wrap die op slot kan. Ideaal voor fietsers die hun fiets goed vast willen zetten op de fietsdrager, maar ook voor sportieve fietsers die hun startnummer gaan ophalen bij een druk evenement.

Hiplok-slotHet Hiplok Z-Lok heeft een versterkte stalen kern en een gehard nylon buitenkant. Het slotje kan ook gebruikt worden om de fiets even vast te zetten te zetten bij het terras.
Het Hiplok Z-Lok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en met cijferslot of met sleutel.

Hiplok Airlok ophangsysteem met slot

Het slot Hiplok Airlok is een ophangsysteem voor de fiets dat op slot kan. De beugel wordt aan de wand gemonteerd, de fiets kan er in gehangen worden en het geheel kan op slot met een 30 mm dikke gehard stalen pin. Het frame van de beugel is van gehard staal. Het gedeelte waar de fiets inhangt is van kunststof, zodat de fiets niet beschadigt.Hiplok-Airlok

Fietsen veilig ophangen in de winkel

Het product wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en 3 sleutels. Hiplok Airlok is ook een mooie en veilige manier om fietsen mee te presenteren in de winkel. Het slot is ART gekeurd (2 sterren) en is verkrijgbaar in wit en grijs.

Verkrijgbaar via AGU en Now company

Hiplok is opgericht door twee Britse industriële ontwerpers en gepassioneerde wielrenners John Abrahams en Ben Smith. Hiplok richt zich alleen op fietsen en maakt alleen fietssloten met een eigentijdse uitstraling. De sloten worden in de Benelux gedistribueerd via AGU en Now company. AGU heeft diverse toonbankdisplays van Hiplok beschikbaar.

Foto's

Reageer op dit artikel