nieuws

KOGA racefietsen afgemonteerd met SRAM Force eTAP AXS

Winkel 1343

KOGA racefietsen afgemonteerd met SRAM Force eTAP AXS

KOGA is een exclusief partnership met SRAM aangegaan voor de lancering van de Kimera Prime: een state-of-the-art racefiets, afgemonteerd met de nieuwe SRAM Force eTAP AXS waarbij de 2 x 12-speed drive train draadloos wordt bediend.

Het carbon frame van de KOGA Kimera Prime biedt een optimale combinatie van stijfheid en lichtgewicht en wordt met een 3k carbon fiber mesh afgewerkt. Het artwork is afgestemd op de onderdelen wat een modern, strak design oplevert.

Deze bijzondere racefiets is voorzien van Zipp carbonwielen, model 302 disc met steekassen voor extra stijfheid. De drive train bestaat uit een 48-35T crankset in combinatie met een 10-33T cassette. De opvallende ‘flattop’ ketting schakelt direct en geluidloos.

SRAM app

Via de SRAM app is de batterijstatus te bekijken, zijn de instellingen van de elektronische onderdelen te wijzigen en kan de software geüpdatet worden.
De KOGA Kimera Prime is verkrijgbaar in de maten 50, 54, 56, 58, 60 en 63 cm. Gewicht: ca. 7,8 kg. Consumentenadviesprijs: € 5.499,-.

KOGA Kimera Premium BEAT

KOGA-Kimera-Premium-BEATKOGA introduceert als trotse partner van BEAT Cycling Club een speciale BEAT editie van de KOGA Kimera Premium. Deze editie heeft een opvallend BEAT artwork. Ook de onderdelen van de fiets zijn afgestemd op het model waarmee het continental team van BEAT dit jaar strijdt om de prijzen met onder meer een Shimano Ultegra groepset, XLC stuur, stuurpen en zadelpen en een Selle San Marco BEAT team edition zadel. Deze team replica is voorzien van een lichtgewicht DT Swiss wielset met snelle en prestatiegerichte Schwalbe One 28 mm banden.

Uitleveren via KOGA dealers

Consumenten kunnen deze racefiets tot 1 juni 2019 uitsluitend bestellen via BEAT Cycling Club. De fiets wordt uitgeleverd via KOGA dealers. De KOGA Kimera Premium BEAT is beschikbaar in de maten 50, 54, 56, 58, 60 en 63 cm. Gewicht: ca. 7,8 kg. Consumentenadviesprijs: € 2.999,-.

 

 

Reageer op dit artikel