nieuws

CST kleurt Keutenberg oranje tijdens Amstel Gold Race

Winkel 392

Zaterdag (toerversie) en zondag (prof-wedstrijd) wordt de Amstel Gold Race weer verreden in het Zuid-Limburgse land. CST is weer van de partij als sponsor en grijpt het evenement aan om de Keutenberg Oranje te kleuren. 

CST kleurt Keutenberg oranje tijdens Amstel Gold Race

Fietsbandengigant Cheng Shin Tires (CST) is al sinds 2015 als official sponsor verbonden aan de Amstel Gold Race, die dit jaar op zaterdag 19 en zondag 20 april voor de 54e keer wordt verreden. Marketing manager Roderik Jager ven CST: “Het partnerschap met de Amstel Gold Race onderstreept onze associatie met de fietser in de breedste zin van het woord: zowel op het hoogste professionele niveau met de deelname van ons partnerteam Bardiani CSF als middels de zichtbaarheid tijdens de Amstel Gold Toerversie, het grootste wielerevenement voor de toerfietser.”

Keutenberg wordt CST-berg

Tijdens de race op zondag zal de befaamde Keutenberg, met een helling van 22% een belangrijke scherprechter in de koers, omgedoopt worden tot de ‘CST-berg’ en worden voorzien van oranje CST-boarding. Sales Manager Tim Dral: “Ook hebben wij middels de deelname van Bardiani CSF alsmede de teams Roompot – Charles & Israel Cycling Academy onder ons co-merk Maxxis, een directe link naar onze producten tijdens de wegrace. Daarnaast is het een uitgelezen kans om met onze relaties samen te komen en de koers te beleven.”

Reageer op dit artikel