nieuws

WrapMyBike kan racefiets wrappen en stylen

Winkel 3082

WrapMyBike kan racefiets wrappen en stylen
Bij het wrappen wordt een folie over het frame geplaatst, wat er later ook weer zonder schade afgehaald kan worden. Foto WrapMyBike

Gezien op de Bike MOTION: WrapMyBike van Tim Groot. Bij WrapMyBike krijgt de fiets met een wrap een nieuwe look: “Het idee is ontstaan vanuit een passie voor de racefiets. Vanuit de fabriek is er vaak maar een beperkt aantal kleuren leverbaar. En als je dan een gave kleur hebt gevonden, raak je na een of twee seizoenen toch wel weer verveeld van de fiets”, geeft Tim aan.

“Een nieuwe racefiets kopen is dan vaak te veel van het goede, de fiets functioneert ten slotte nog prima. Hiervoor bieden we met WrapMyBike de oplossing.” Tim Groot liet in 2018 zijn zwarte racefiets wrappen in een opvallende kleurstelling: “Het eindresultaat was fantastisch. Direct ontstond het idee om hier iets mee te gaan doen.”

Ook voor MTB en BMX

WrapMyBike wrapt naast racefietsen ook mountainbikes, strandfietsen en BMX- fietsen. “Wrappen biedt veel mogelijkheden. Het alternatief voor wrappen is een frame laten spuiten. Een frame laten spuiten in een uniek design is echter vele malen duurder en bij een eventuele schade is een wrap makkelijk, sneller en goedkoper te vervangen. En bij wrappen is er bijna niets wat wij niet kunnen maken, je kunt het zo gek niet bedenken.”

Samenwerking met fietsretailers

Bij het wrappen wordt een folie over het frame geplaatst, wat er later ook weer zonder schade afgehaald kan worden. De klant behoudt de fabrieksgarantie op de fiets. De wrap zorgt voor bescherming van het frame tegen krassen. Een wrap met logo kost volgens Tim Groot ongeveer € 295,-. WrapMyBike is gevestigd in Medenblik. Tim Groot werkt al met een aantal fietsenzaken samen: “Ik hoop dat we in de toekomst meer samenwerkingen met fietsspeciaalzaken op te kunnen zetten. Deze kunnen dan de optie aanbieden aan de klant om een geheel eigen ontwerp op zijn of haar nieuwe racefiets aan te brengen.”

 

Reageer op dit artikel