nieuws

Popal Fietsen trapt nieuw fietsseizoen af met dealershow

Winkel 549

Popal Fietsen organiseert op 24, 25 en 26 maart zijn tweede dealershow. Drie dagen lang kunnen fietsspecialisten uit heel Nederland de nieuwe collectie bekijken én testritten maken. De show vormt de officiële opening van het nieuwe seizoen.

Popal Fietsen trapt nieuw fietsseizoen af met dealershow

Het is niet de eerste keer dat het jonge merk een dealershow organiseert. Vorig jaar hield Popal er ook een aan de Huub van Doorneweg, als opening van het nieuwe distributiecentrum in het Brabantse Drunen. “Een groot succes”, blikt eigenaar Daniël Popal terug. “Er kwamen honderden fietsspecialisten. Dat hadden we nooit durven dromen.”

Aryan Popal: jaarlijks dealershow

Het succes smaakte naar meer. Het plan om een jaarlijkse show te organiseren werd gesmeed. Volgens mede-eigenaar Aryan Popal is het niet alleen een goed moment om de nieuwe collectie te laten zien. “Maar ook een extra moment om een kop koffie met fietsspecialisten te drinken. We vinden het ontzettend belangrijk in gesprek te blijven met hen”, legt Aryan uit. “Enerzijds met onze vaste dealerpunten. Maar ook met nieuwe specialisten. We hebben dagelijkse ervaringen nodig om goede kwaliteit te blijven bieden en te blijven innoveren.”
Popal heeft al jarenlang een breed assortiment, met meer dan driehonderd modellen. Van loopfietsen tot elektrische fietsen en van kinderfietsen tot senioren driewielers: elke doelgroep wordt bediend.

Dealershow in Drunen

De dealershow wordt georganiseerd aan de Huub van Doorneweg 2 in Drunen. Tijdens de show profiteren fietsspecialisten van acties en aanbiedingen en kunnen ze zich laten inspireren door de modellen voor het nieuwe seizoen. Alle fietsenspecialisten zijn welkom, maar graag vooraf aanmelden.

  • Zondag 24 maart van 10.00 tot 17.00 uur
  • Maandag 25 maart van 09.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdag 26 maart van 09.00 tot 21.00 uur

Voor meer informatie kunt u bellen met (0416) 205 205.

Reageer op dit artikel