nieuws

Mountain goat voor 28T+

Winkel 511

SunRace komt met een handige oplossing voor oudere derailleurs die in problemen komen wanneer grotere kransjes moeten worden geschakeld: de mountain goat. Je schakelt achter probleemloos meer dan 28 tanden.

Mountain goat voor 28T+

De mountain goat is een aluminium adapter, die tussen de derailleurpad en de achterderailleur wordt gemonteerd. Daarmee zorgt het hulpstukje met name bij oudere derailleurs voor voldoende ruimte tussen het bovenste derailleurwieltje en kransjes die groter zijn dan 28 tanden. Bij de huidige generatie achterderailleurs is de ruimte tussen derailleur en cassette eigenlijk geen probleem meer. De meeste fabrikanten kiezen voor een ontwerp, waar zowel een close-ratio cassette als een serieus bergverzet mee kan worden geschakeld.

 

Dit artikel vindt u vast ook interessant:

 

Reageer op dit artikel