nieuws

Kingpolis breidt de pechhulp uit naar Europa-dekking

Winkel 435

Kingpolis introduceert per 18 maart nieuwe premies fietsverzekeringen en voorwaarden voor het seizoen 2019. De pechhulp wordt daarbij uitgebreid met dekking in heel Europa.

Kingpolis breidt de pechhulp uit naar Europa-dekking

De regio-indeling van een aantal postcodegebieden wordt aangepast en de premies voor E-bikes worden licht verhoogd. “Aanpassing bleek noodzakelijk vanwege de toegenomen schadelast”, aldus Henk Winters, directeur Kingpolis. Wel handhaaft Kingpolis de regio-indeling op basis van 3 regio’s.

Bij tussentijdse beëindiging geen administratiekosten

Zowel de verzekeringen voor stadsfietsen als voor E-bikes zijn in 2016 en 2018 door de Consumentenbond als beste getest. De uitbreiding van de pechhulp in 2019 naar Europa (de Groene Kaart-landen) betekent een verdere verbetering van de voorwaarden. Daar komt nog bij dat Kingpolis in geval van premierestitutie bij tussentijdse beëindiging van de verzekering geen administratiekosten in rekening brengt bij de consument.

Kingpolis heeft ruim 10 jaar ervaring met het aanbieden van fietsverzekeringen.

Reageer op dit artikel