nieuws

Cube Store Leersum wordt eerste trailcenter van Nederland

Winkel 2601

Cube opent op 16 maart en nieuwe Cube Store in Leersum. Deze Cube Store wordt het eerste zogeheten trailcenter van Nederland.

Cube Store Leersum wordt eerste trailcenter van Nederland

In de Cube Store in Leersum, ingericht als trailcenter, kunnen het hele jaar door fietsen van het merk gehuurd worden. Dan gaat om zowel (e-)MTB’s als touringfietsen met trapondersteuning.

MTB huren in trailcenter

Als trailcenter biedt de winkel ook gelegenheid om een MTB te huren. Daarnaast kunnen klanten zich er omkleden, en zelfs douchen na een stevige rit.
Verder biedt de winkel alle verschillende producten uit de Cube-collectie. Zowel pompjes, handschoenen en zadeltasjes als complete fietsen kunnen worden gekocht, net als Xenofit sportvoeding.

Fiets aanmeten

Cube opent op 16 maart en nieuwe Cube Store in Leersum. Deze Cube Store wordt het eerste zogeheten trailcenter van Nederland.Ook voor het aanmeten van de juiste fiets kunnen klanten terecht bij het trailcenter. Dat kan middels idmatch bikefittings. Eventueel te vervangen onderdelen – van bijvoorbeeld SQlab, Newmen en Selle Italia – kunnen meteen worden aangeschaft.

Leersum is de tweede Cube Store in Nederland, naast de winkel in Vlaardingen. In de Cube Store Vlaardingen is de complete collectie van het merk te zien, inclusief alle onderdelen, kleding en accessoires.
De opening van de nieuwe Cube Store in Leersum is op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto's

Reageer op dit artikel