nieuws

Voorjaarsshow BIG Bicycles

Winkel 555

Op zondag 24 maart en maandag 25 maart 2019 organiseert BIG Bicycles in Deventer haar voorjaarsshow. Speciale aandacht is er voor de Rivel en Hollandia collectie 2019 met AEG en Bosch middenmotoren.

Voorjaarsshow BIG Bicycles
Op zondag 24 en maandag 25 maart aanstaande organiseert BIG Bicycles weer haar voorjaarsshow in Deventer.

Rivel is een merk dat zich sterk heeft ontwikkeld. Het merk levert e-bikes in verschillende prijsklassen, met als speerpunt comfort en kwaliteit. Aan de collectie 2019 werden naast de Bafang-motoren ook middenmotoren van AEG en Bosch toe gevoegd; geruisloze motoren op de strak vormgegeven modellen Rivel Aspen en Rivel Pike.

Kleurrijke Hollandia-collectie

BIG Bicycles scoort goed met haar Hollandia-fietsen, zo bleek op Velofollies waar de kleurrijke combinaties opzien baarden. Op de voorjaarsshow wordt de collectie getoond.
Op de voorjaarsshow praat het bedrijf u verder bij over Point of Sale activiteiten (POSpakket) waarmee u uw business een extra boost kunt geven. Centraal tijdens de voorjaarsshow staat verder een spaaractie voor Bulgarije, waar we een fietsfabriek bezoeken. Op deze wijze krijgt u een prachtige indruk van het fietsproductieproces.

24 en 25 maart in Deventer

De BIG Bicycles voorjaarsshow wordt gehouden op zondag 24 maart aanstaande tussen 10.00 en 21.00 uur en op maandag 25 maart tussen 10.00 en 19.00 uur. Plaats van handeling is het bedrijfspand aan de Teugseweg 18d in Deventer. Graag vooraf aanmelden via sales@bigbicycles.nl of door een telefoontje naar 0570 – 627 707.

Reageer op dit artikel