nieuws

Van Nicholas presenteert compleet vernieuwde Yukon Disc

Winkel 487

Tijdens de Bike MOTION presenteert Van Nicholas de geheel vernieuwde Yukon: een superlichte toerfiets, bij uitstek geschikt voor woon-/werkverkeer. De Yukon Disc is afgemonteerd met schijfremmen en met een optie voor een elektrisch schakelsysteem.

Van Nicholas presenteert compleet vernieuwde Yukon Disc

De Yukon is een lang gevestigde naam binnen de Van Nicholas familie. Het ranke en snelle racefietsframe vormt de basis van de Yukon Disc. Belangrijke kenmerken van de vernieuwde Yukon Disc zijn de complete interne kabelvoering, ook wanneer men kiest voor een naafdynamo lopen de verlichtingskabels door de vork en het frame.

Complete, snelle fiets

Met montagepunten voor drager en spatborden, steekassen voor extra stijfheid, schijfremmen en het elektronisch schakelsysteem als optie. Deze kenmerken maken de Yukon Disc een complete, maar snelle fiets voor woon-/werkverkeer, een mooie toertocht en alles daar tussenin.

Te zien op de stand op Bike MOTION

De Yukon Disc is vanaf medio mei leverbaar in de maten XS t/m XL met een totaalprijs vanaf € 3.499,- Het frame inclusief voorvork is verkrijgbaar voor de prijs van € 2.099,-. Van Nicholas maakt onderdeel uit van Accell Nederland BV.

Van Nicholas staat op de Bike MOTION in hal 8.

 

Klik hier voor meer noviteiten van Bike MOTION

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel