nieuws

Trek opent fietsenwinkels in Rotterdam en Nijmegen

Winkel 1197

Op zaterdag 9 maart openen Trek Bicycle Rotterdam en Trek Bicycle Nijmegen, de nieuwste fietsenwinkels van de Amerikaanse fabrikant. Veldrijdster Sophie de Boer en journaliste en ex-prof wielrenster Marijn de Vries knippen de linten door.

Trek opent fietsenwinkels in Rotterdam en Nijmegen
Trek opent 9 maart winkels in Rotterdam (foto) en Nijmegen.

In de afgelopen weken is hard gewerkt om de panden in Nijmegen en Rotterdam te verbouwen en restylen tot winkels die de Trek-beleving uitademen. In de winkels kunnen klanten terecht voor breed assortiment Trek-fietsen, variërend van racefietsen en mountainbikes tot stads- en elektrische fietsen. Met name op het gebied van elektrische fietsen staan veel modellen klaar om getest te worden. Ook speed pedelecs zijn te testen. De winkel in Rotterdam verkoopt naast het merk Trek ook een uitgebreide collectie fietskleding en fietsaccessoires van Bontrager en de merken Electra, Brompton, Thule, Named food, Fox en Oakley.

 Persoonlijk advies, fiets op maat

Ongeacht de fiets die ze kopen, krijgen klanten deskundig advies afgestemd op de persoonlijke situatie. Fietsers die willen weten of zij correct op hun fiets zitten, kunnen terecht bij de FIT-Kiosk in de winkel. En voor wie een racefiets of mountainbike op maat wil samenstellen is een ‘Project One’-ruimte ingericht. Een specialist neemt de klant mee door het uitgebreide personalisatieprogramma en adviseert over afmontage, specifieke onderdelen, de  juiste maatvoering en natuurlijk de speciale Project One lakkleuren.

 

Lees meer over Trek

 

Foto's

Reageer op dit artikel