nieuws

Kruitbosch met nieuwe producten op Bike MOTION

Winkel 586

Op de stand van Kruitbosch tijdens de Bike MOTION veel nieuws uit hun sportieve assortiment. De grossier uit Zwolle toont ook twee nieuwe merken: Praxis Works aandrijfcomponenten en The People’s Poncho.

Kruitbosch met nieuwe producten op Bike MOTION

Op Bike MOTION toont Kruitbosch hun sportieve assortiment met ergonomische zadels, fietskarren, pompen, en lifestyle tassen en accessoires. Maar ook aan sportbrillen, sportvoeding, fietsschoenen en innovatieve naven en wielen.

Praxix Works

Naast de diverse merken en het ruime assortiment, toont Kruitbosch ook het nieuwe merk Praxis Works. Dit is een fabrikant van aandrijvingscomponenten uit Santa Cruz, Californië, met in het assortiment onder andere wielen, cassettes, kettingbladen en cranks.

The People’s Poncho

kruitbosch-ponchoKruitbosch is exclusief distributeur geworden van The People’s Poncho. Dit is een Engelse producent van trendy poncho’s die betaalbare en praktische bescherming tegen de regen bieden. Voor de poncho is gebruikgemaakt van Japans polyester met TPU coating waardoor de poncho extreem waterproof is (12.000 mm). Het heeft een hoog ademend vermogen door een drie laags ademend membraan en heeft een tailleband tegen opwaaien. De poncho is verkrijgbaar voor volwassen en kinderen. De People’s Poncho is genomineerd voor den Bike MOTION Award.

Kruitbosch te vinden op standnummer 10.D066.

Reageer op dit artikel